Vilt van Eef

           Ons Kunstweekend is weer achter de rug. Wij genoten van heel veel enthousiaste bezoekers en een verscheidenheid aan kunstenaars en hun werken.

Ben je zelf ook kunstenaar en zou je tijdens ons kunstweekend in juli 2024 willen exposeren? Neem dan contact op via het contactformulier boven aan de pagina.
VILTLES     individuele lessen op afspraak

  

Tijdens deze individuele viltlessen werken we met diverse soorten wol en vezels. Er zijn er diverse mogelijkheden : 

Ik leer je de beginselen van het natvilten of droogvilten. 

Je kunt al vilten maar je wil je viltvaardigheden uitbreiden.

Je komt zelf met een idee of verzoek en daarmee gaan we aan de slag.


Locatie : Ontmoetingscentrum Oldskoel, Grote sloot 116A in Burgerbrug

Kosten 45 euro per les van 3 uurReacties van cursisten over de viltcursus en viltdag van Evelien:


  • Renske:  "Ik vond de viltcursus geweldig! Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden waren met deze techniek.... na het leren van de basis hebben we de mooiste dingen kunnen maken. Lekker actief aan de slag in het gezellige gebouw van OldSkoel. Een aanrader!"
  • Anneke: "Ik vond het heel erg leuk en goed verzorgd. Ik stond ervan te kijken wat je kunt maken. De sjaal die ik op de cursus heb gemaakt is een groot succes. Ik vond het voor herhaling vatbaar!"
  • Sandra: "Ik heb een cursus vilten bij Evelien gevolgd en ben super enthousiast. In 5 lessen leer je eerst de basistechnieken, daarna mag je zelf je eigen creaties maken. Evelien begeleidt alles erg enthousiast en vakkundig. Een echte aanrader deze cursus en daarna kun je lekker zelf aan de slag."
  • Over een Viltdag bij Evelien

  • Renske: "Samen met mijn moeder en zus heb ik een dag workshop vilten gedaan bij Vilt van Eef. Het was een super gezellige en goed verzorgde workshop waarin we alle drie hele mooie dingen hebben kunnen vilten. Evelien zorgt er met haar prettige instructies voor dat je meteen lekker aan de slag kunt."
  • Manon: "We hebben tijdens onze reünie met 5 vrouwen zijden sjaals gevilt. Zonder viltervaring maak je een unieke en schitterende sjaal en het is ook nog eens heel gezellig om met een groepje te doen. Evelien had oog voor iedereen en kon ons goed instrueren. Zeker voor herhaling vatbaar."


 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 


 


 

Kaart