Vilt van Eef
              verrassend viltwerk     

 

 Dag beste mensen, ivm met de Corona crisis zijn er geen viltlessen tot tenminste 1 oktober 2020

VILTCURSUS      start  11 januari 2020

OP 3 ZATERDAGEN IN JANUARI  VAN 9.30 - 12.30    kosten: €135,-


In deze korte cursus leer je de beginselen van het natvilten. We werken met merinowol en naaldvilt. Je maakt tijdens deze cursus meerdere werkstukken. Er zijn een aantal vaste opdrachten maar er is ook ruimte voor een eigen verzoek.

Maximaal 5 deelnemers, minimaal 3

Locatie : Ontmoetingscentrum Oldskoel, Grote sloot 116A in Burgerbrug---------------------------------------------------------------
WORKSHOP 'VROUW FIGUUR'  DOOR PAULIEN SIJTSEMA-POORT


OP ZATERDAG 1 FEBRUARI 2020

 LOCATIE:  VILTATELIER  EVELIEN LINSCHOTEN  IN ONTMOETINGSCENTRUM   'OLDSKOEL' 

   Grote Sloot 116A  Burgerbrug (NH)

VROUW FIGUREN VAN PAULIEN SIJTSEMA-POORT


WORKSHOP

Op zaterdag 1Februari  2020 is Paulien Sijtsema uit Haren gastdocent in mijn viltatelier.   Op deze dag ga je met de viltnaald en mooie kleuren geverfde schapenwol de vrouwenfiguur vilten. Met diverse prik technieken versier je haar eenvoudige jurk en hoed. Ze wordt ongeveer 35/40 cm groot.   Paulien geeft ook twee daagse workshops voor deze viltfiguren.  Daarbij is het op de tweede dag  mogelijk om een losse jurk te natvilten.     Bij deze dagworkshop gaan we alleen droogvilten


     VROUW FIGUUR   1 dag          €  86,-   p.p.  

 De kosten voor de workshop zijn inclusief materiaal, lunch en reiskosten docent.   


Voor opgave: zie 'CONTACT' OP DEZE WEBSITE en vul het formulier in,   

of bel  Evelien Linschoten   06-10309760


Voor meer informatie over  andere activiteiten van Paulien Sijtsema-Poort        www.wolinhout.nl

Reacties van cursisten:

Over de cursus bij Evelien Linschoten:

  • Renske:  "Ik vond de viltcursus geweldig! Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden waren met deze techniek.... na het leren van de basis hebben we de mooiste dingen kunnen maken. Lekker actief aan de slag in het gezellige gebouw van OldSkoel. Een aanrader!"
  • Anneke: "Ik vond het heel erg leuk en goed verzorgd. Ik stond ervan te kijken wat je kunt maken. De sjaal die ik op de cursus heb gemaakt is een groot succes. Ik vond het voor herhaling vatbaar!"
  • Sandra: "Ik heb een cursus vilten bij Evelien gevolgd en ben super enthousiast. In 5 lessen leer je eerst de basistechnieken, daarna mag je zelf je eigen creaties maken. Evelien begeleidt alles erg enthousiast en vakkundig. Een echte aanrader deze cursus en daarna kun je lekker zelf aan de slag."
  • Over een Viltdag bij Evelien

  • Renske: "Samen met mijn moeder en zus heb ik een dag workshop vilten gedaan bij Vilt van Eef. Het was een super gezellige en goed verzorgde workshop waarin we alle drie hele mooie dingen hebben kunnen vilten. Evelien zorgt er met haar prettige instructies voor dat je meteen lekker aan de slag kunt."
  • Manon: "We hebben tijdens onze reünie met 5 vrouwen zijden sjaals gevilt. Zonder viltervaring maak je een unieke en schitterende sjaal en het is ook nog eens heel gezellig om met een groepje te doen. De lunch was heerlijk. Evelien had oog voor iedereen en kon ons goed instrueren. Zeker voor herhaling vatbaar."


 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 


 


10606
Kaart