Vilt van Eef
              verrassend viltwerk     

Viltdag       'halsketting met hanger'     

door Evelien Linschoten

We vilten op deze dag met merinowol en zijde een prachtige ketting met daaraan een zelf meegebracht voorwerp. Na afloop heb je een prachtige ketting voor om je hals of een ornament voor aan de muur.

Wanneer:    volgens afspraak op maandag, vrijdag of zaterdag in 2019

Hoe laat:     van 10.00 - 16.00 uur.  Lunch zelf meebrengen

Waar:         Oldskoel,  Grote sloot 116a in  Burgerbrug (NH)

Maximaal 5 deelnemers, minimaal 4 deelnemers.   Het is mogelijk om je met een groepje op te geven of individueel.  Als je je individueel opgeeft, zet Evelien je op een wachtlijst tot er zich minimaal 3 andere deelnemers hebben aangemeld.


Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden met vriendinnen, familie of collega's!

Op deze dag leren we de basis van het nat vilten als je die nog niet beheerst. We maken een proeflapje en gaan daarna aan de slag met de ketting. We vilten maar we maken ook gebruik van naald en draad. We zoeken samen naar een manier om je voorwerp voor de hanger goed te laten hechten met de wol. Geheel gladde stenen of schelpen zijn heel moeilijk om te laten hechten aan wol. Het is goed als er een gat in zit of het voorwerp ruwe randen of uitsteeksels heeft. Informeer van te voren bij Evelien over wat je wilt invilten. 


kosten: €65,- pp  inclusief standaard hoeveelheid merinowol en ondergrond van naaldvilt. Met deze hoeveelheid wol heb je genoeg om een prachtig werkstuk te vilten. Je neemt zelf een voorwerp mee om in te vilten.

voor opgave of meer informatie van Evelien,  kunt u het aanmeld formulier invullen.

Kaart