Vilt van Eef
              verrassend viltwerk     

Viltcursus voor beginners    in Oldskoel  Burgerbrug

door Evelien Linschoten   op  2, 9, 23, 30 november en 7 december  van 9.30 - 12.30 uur in Burgerbrug
 We leren diverse vilttechnieken kennen en experimenteren met zowel nat als droogvilten. We maken diverse werkstukken. Mogelijkheden zijn onder meer een wandkleed, sierkussenhoes, halsketting, tas,  mand, wol met zijden shawl, of seizoensgebonden producten. In de cursus is ruimte voor eigen inbreng en wensen. 

kosten €225,- voor 5 lessen,    inclusief standaard hoeveelheid merinowol en ondergrond van naaldvilt. Met deze hoeveelheid wol heb je genoeg om iedere elke les een prachtig werkstuk te vilten. Mocht je toch nog extra wol of zijde willen gebruiken dan berekent Evelien de kosten voor extra wol of zijde per gewicht.En extra voor mijn cursisten die een 5 wekelijkse viltcursus hebben gedaan:

Vrijdagochtend Viltinloop

Voor ex-cursisten van Vilt van Eef is er de mogelijkheid om op vrijdagochtend zelfstandig te vilten.  Evelien stelt haar ruimte dan ter beschikking aan maximaal 5 vilters per vrijdag, die in staat zijn zelfstandig  te vilten.  Zo is er op het viltatelier de mogelijkheid tot uitwisseling en inspiratie!

 Je kunt je hier iedere week een dag van te voren voor aanmelden.  In overleg spreken we een tijdstip af, dit kan enigszins afwijken.

Je brengt je eigen wol mee of koopt wol bij Evelien. De wol die je afneemt wordt gewogen en zo wordt de prijs bepaald.    

 Het is niet mogelijk om in het Atelier vachten te vilten. 

Je hebt de mogelijkheid om te werken op een tafel van 90x 200 meter.            

Kosten €5,- p. keer

voor opgave voor de viltcursus of meer informatie van Evelien,  kunt u het aanmeld formulier invullen.

Kaart