Vilt van Eef
              verrassend viltwerk     ROTTERZWAM GROWKIT

ZELF OESTERZWAMMEN KWEKEN

Wist je dat de meeste koffie thuis wordt gedronken? Maar liefst 70%. Dat is een boel koffiedrab in de Nederlandse huizen. En wist je dat op dat koffieprut de oesterzwam uitstekend groeit? Daarom heeft Rotterzwam  de rotterzwam-growkit ontwikkeld, zodat jij je eigen koffiedik om kan zetten naar oesterzwammen. Gewoon op je eigen aanrecht. Onze missie is dan ook: alle Nederlanders als #aanrecht-agrariërs.

Een enorme koffieleut hoef je niet te zijn, want je werkt met kleine hoeveelheden koffie. Koffiedik opsparen is daarom niet nodig. Je kunt aan de slag met koffie uit de percolator, snelfiltermaling, senseopads en espressomachine.
Growkit opnieuw opstarten
Het mooie: Je kan de growkit elke keer weer opnieuw opstarten zonder dat je nieuw broed nodig hebt. Het is nadrukkelijk geen wegwerpproduct. Zo kan je doorlopend je eigen koffiedik omzetten in paddenstoelen.

De Growkit wordt in Rotterdam in elkaar gezet, heeft een wrap van gerecycleerd karton, is van restpartijen plastic emmers die anders vernietigd worden en kost €15,-  


Evelien Linschoten beheert sinds kort een officieel verkooppunt van de growkit van Rotterzwam. 

De kit is bij Evelien af te halen  na afspraak:

In Oldskoel, Grote sloot 116a te Burgerbrug (NH) of in Groet ( NH).  Wil je er zeker van zijn dat Evelien  aanwezig is en voldoende voorraad heeft neem dan eerst even contact op.

Voor informatie of bestellingen  kunt u het contactformulier invullen en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt  mij ook bellen  op 06 10309760
Kaart